Nieuwsbrief Kanaria feb 2021

                       Nieuwsbrief februari 2021

                                    kan-ws-mzbq-upload                         

Beste vogelvrienden,
Toen Premier Rutte op dinsdag 12 februari de verlengde lock down uitvaardigde, kwam dat hard aan, ondanks het feit dat als je de actualiteiten volgt, dit geheel in lijn der verwachtingen lag. Minder goed nieuws komt immers altijd hard aan. Dat betekent nogal wat voor Nederland , voor ons dus. We leven nu inmiddels alweer 10 maanden in een bubbel. We gaan nog amper met anderen om, alleen als het niet anders kan tref je nog wel eens een bekende , b.v. in de winkel of in de buurt bij het maken van een wandeling. Grote vraag hoe zal het verder gaan, de ene mutatie van het virus volgt het andere alweer snel op. Ik vind het spannend voor mijzelf en mijn gezin. Ik vind het helemaal niks en met mij velen die dat ongetwijfeld ook zo ervaren.  Gelukkig zijn er ook lichtpuntjes het vaccineren is begonnen en ik heb gelukkig net als U onze vogel liefhebberij. Mijn vogels hebben mij nog nooit zo vaak gezien in de kweekruimte en worden extra verwend. Op bescheiden schaal zijn mijn eerste jongen inmiddels alweer uitgevlogen. Er zijn dus gelukkig genoeg positieve zaken en keuzes mogelijk in deze moeilijke tijd
Onze jaarvergadering van 9 feb a.s kan jammer genoeg geen voortgang vinden ! 
Ik denk dat wij voorlopig helaas nog wel even zullen moeten wachten om weer bij elkaar te komen. Hoe dit alles gaat verlopen is voor ons als Kanaria koffie dik kijken. We hopen echter dat wij zo snel als mogelijk weer bij elkaar kunnen komen om bij te praten en gezellig weer over onze hobby kunnen praten.
U zult op de hoogte gehouden worden wanneer wij weer bij elkaar kunnen komen. De veiligheid van onze leden staat voorop!Wij zouden iedereen willen meegeven: pas op jezelf en elkaar, blijf gezond en hou je aan de coronamaatregelen. Ook al worden die versoepeld ga niet te snel deelnemen aan grote publieke evenementen. Onze vereniging bestaat uit veel leden die behoren tot de risicogroep, dus wees alert en voorzichtig en houd vol !                                                                      
Met vriendelijke groeten:                                                                               
Namens het bestuur van Vv Kanaria
Aulvin.R Mac Rooy

Geef een reactie